Skip to main content

Aju Mind-control hypnose help

 




Links for master links: 

https://mind-control-s.blogspot.com/p/mind-controls.html

https://mind-control-s.blogspot.com/p/mind-controls-2.html

(lisan veel paar kogumittu, kui püsin, praegused enamus postitused ei ole nähtavad selles ajas)





Selle lehe mõte on tegelikult peamiselt, kahes eelmises lingis, kõik muu on alajoone märge, mis kontextis ja potensiaalis, ilma, et ütles ilmaaaegu üleliia..


___________________________________
Lugeda selle lühikese teksti alumist osas, Kaitseministeerium aga SEDA versiooni pold nõus kinnitama, kinnitati järgmised aastad see versioon, kus EI mainitud "Neid" asju.
https://www.congress.gov/bill/107th-congress/house-bill/2977/text
https://archive.is/wip/h5IcE (arhiivi link)

Mainitud ka FAS.org poolt: https://sgp.fas.org/news/secrecy/2002/01/011002.html (alumine weebilehe osa)
(Väga tõsiselt võetava taustaga inimesed https://en.wikipedia.org/wiki/Federation_of_American_Scientists )
Neist asjust tavalisemas versioonis nad ka enne rääkinud: https://fas.org/blogs/secrecy/2006/12/navy_mind_control/  ... nende aatomi projektidega seotult tehti tegelikult ka muid hoopis põnevamaid projekte, mille osas saad ise edasi uurida, KA Wiki "Talk" arhiividest ja Vana wiki arhiivi lehtedest, sest info saab üle öö esimesel lehel muutuda, selleks effektiivsed systeemid, et korraga nii weebilehtede kui ka wikipedia lehtede sisu muuta kui tarvis: https://en.wikipedia.org/wiki/Montauk_Project  ja https://en.wikipedia.org/wiki/Philadelphia_Experiment  aga on kaks enam tuntud Lekkinud projekti, mis tänu USA seadustele, et kui lekkinud siis peab poliitkorrektselt kuidagi avalikuks jääma, et ei tunduks salanõuna. 
___________________________________



Muid kogumikke: 

https://timecorp.blogspot.com/p/more-links-ru-maisnad.html 
http://web.archive.org/web/20210816133810/https://timecorp.blogspot.com/p/more-links-ru-maisnad.html (sama asja arhiiv, paar huvitavat robot tõlkesttulnud ajaloo tausta, mis organiseerimata lehelt võib huvitatule huvi pakkuda kuni lehed veel saadavad, alati kontrollida ka kas lehed on arhiivides ja kui pole, siis salvestada ka arhiivi linkidesse mis enne pakkusin ja soovitavalt PDF/textina arvutisse/USB le mitte ainult "Bookmarks/Favorits" sest, Järjehoidjad on lihtsalt link interneti resursile, mis ei kindlusta info alleshoidmist). 
Osad need infod on olulised alles järgmise 20+ aasta pärast kui rohkem infot avalikustub, hetkel juba huvitavaid "esoteerilisi" märksõnu teades saab nii mõndagi leida otse keskluure weebilehe Allesjäänud arhiivist, kes oli ainuke, kes vanasti julges neid materiale nii suures koguses arhiveerida avalikuks tarbeks inimeste kaitseks: 



Siia pidin koguma vaksiinideerinevusi võrdluseks aga hetkel pole suutnud üksi end selleks fookuses hoida, kuna seda nii palju ja suure osa ajast hoitakse mind pildituna siruli või väga mitte fokuseerituna: https://vaktsiinid.blogspot.com/
(praegused postitused ei ole nähtavad)




___________________________________

Eraldi Bio-Relvade osas kui aeg lubab, saab ka siin need lingid avalikustatud: 
https://bio-weapons.blogspot.com/ (praegused postitused ei ole nähtavad)
___________________________________







Mõned ametlikud lingid valitsuste enda serverist, meeldetuletuseks: https://www.cia.gov/readingroom/search/site 
https://www.cia.gov/readingroom/search/site/estonia
https://www.cia.gov/readingroom/search/site/clairvoyance (tuleb arvestada, et enamus neid dokumente, Sellistel teemadel, saab ainult avalikustada kui jätte mulje, et lihtsalt arutatakse, et kas on võimalik, ja et proovisime aga eriti midagi ei avastanud, kuid eks tuleb ridadevahelt arusaada, MIS asutused millega tegelesid, usa Tip luureasutused said alguse tegelikult Selliste osakondade spetsidest, amelikus ajaloos kirjas, teadagi muidugi mis maa spetsid neist Ees.. ).
See on näide lihtsalt ühe õige otsisõna osas, aga eks  neid l





Hiljm koondame ka kogumikud siia: https://salarelvad.blogspot.com/  (praegused postitused ei ole nähtavad)



Kui kunagi Kõik blogid valmis saavad, siis ehk saab korraga need avalikustatud sedasi, et nad teineteise infodega risti-rästi seotud on, salvestatud on ka üle 8TB infot eraldi, kuid see kõik pole niivõrd oluline, hetkel, kui aga kunagi saab see tehtud mis juba sellest ajast saati tegema hakkasin kui 20 a tagasi sõjaväebaasi kõrvale arvutikontori avasin, siis... siis ehk on sellest tulu, kuigi, suuresti ei tasu panustada, on veel muid palju suuremaid plaane ja tegemisi samal ajal, kuid eks nende asjadega on nagu Piiblis öeldud, et kui Sul lõpuks ikkagi, puudub armastus, siis kõik oli tühja tehtud ja ükski nendest asjadest päriselt iial valmis ei saa selliselt, et nad "tööle" õigesti hakkaks ajaloos, nii kuidas tarvis. 

Kuna olukord on sedasi läinud, et nüüd üle 10 aasta, või vist esimest korda elus, kutsusin endale kiirabi, (sain seda veel vaevu teha, kuna olin "ilma põhjuseta" kaelast nikastatud ja liikumatu, kiirabi ütles, et ta pole midagi sellist varem näinud....), siis ma liiga suuri illusioone ei sea, et ma üldse kuskile valmis saan, elan endiselt mürise veega, ja kanalisatsiooni sain alles  see aasta. Mis on muidugi progress mille ma peaksin oma vanadesse teiste aegade jägmise blogidesse vist ülesse märkima: 




Siin kerge tavaline valik mõningaid blogi linke millega omakorda soetud suur hulk muid linke, hetkel aga ainult kõigest neist olen jätnud ainult 1-2 postitust avalikuks, ja paljud teised on niisama märkemte kogumiseks, kuid plaan Tegelikult nendega on... 



https://waffa-in-south-africa.blogspot.com/2008/06/reisi-eelne-majandamine-3-4-juuni-vist.html (kusjuures see kott mis siis ostsin, alles nädalaid tagasi kaotasin selle, püsis nii hästi läbi tänavate jms!)

http://waffad.blogspot.com/2008/06/
http://waffad.blogspot.com/2011/03/maybe-i-should-stop-thinking-out-loud.html

http://youthexchangeestonia.blogspot.com/2010/08/apv-successfully-completed.html

http://trainingestonia.blogspot.com/2011/04/some-words-from-all-participants-of-i.html

http://waffamargus.blogspot.com/2011/07/make-your-files-social-besides-your.html

https://marguswaffa.wordpress.com/2011/11/21/egoless-co-operation-business/

https://marguswaffa.wordpress.com/2011/12/17/i-have-shortage-of-food/

https://humansbank.blogspot.com/2015/01/estonian-kohler-corpus.html

http://eluraha.blogspot.com/2015/

http://cleancriminals.blogspot.com/2017/11/greetings-honorable.html

http://kaitseriiki.blogspot.com/2017/12/sonad-siia-ka-kunagi-vasat-tulemas.html

http://iq-collection.blogspot.com/2018/06/iq-list-of-people-with-high-iq-genius.html



Head Sõnad
Rebiks eest need maskid... 




Kõige olulisem: 
kuid samas, ka täiesti olematu olulisus seni kuni ei ole olla...
Mida kõike me maailmale saame teha, kui ma uuesti endale saan oma keha?

Comments